• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 28. maj 2019, kl. 19:30

500 km med en cello bagpå

Mød cellisten, og cyklisten Ida Riegels på hendes koncerttur på cykel gennem Danmark.

Turen starter den 2. maj med åbningskoncert i Helligåndskirken i København, og ca. en måned og 500 km senere er Ida Riegels fremme i Skagen. Undervejs gør hun holdt og giver koncert mere end 30 steder langs ruten. På slotte, i kirker, for 5 æsler på Djursland og meget mere.

Et af stederne på turen er Sønder Tranders Kirke, hvor Ida spiller koncert på hendes selvbyggede cello og fortæller om livet som omrejsende musiker.

Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og har turneret i mange dele af verden. De seneste år har hun bl.a. optrådt i USA, Indien og Japan, rejst i Bachs fodspor gennem Tyskland og gennemført en koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa.

Ida Johanne Marie Riegels
Sønder Tranders Kirke, Sønder Tranders Bygade 51, 9260 Gistrup, Danmark