Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted Gug kirke, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg SØ
Henrik Winther Larsen
Hverdagssang i kirkerummet, Gug Kirke

Vi starter op med ’hverdagssang’ igen.

Pga. restriktioner i forhold til Covid19 vil det være i en lidt ændret form. Det hele vil nu foregå i Gug Kirkerum, hvor vi kan synge med afstand, og du må drikke din kaffe hjemme inden, vi mødes. Da vi ikke kan være i sognesalen, så får du en flaske ren og fin kildevand at slukke tørst med undervejs.

Jeg vil stadig fortælle specielt om de nye sange, og vi vil indøve og synge - ganske som før. Vi vil også prøve så småt med sangkor i enkle satser, og til en ´sangdag` koncentrere os om en enkel sats - bl.a. Blæsten går frisk over Limfjordens vande`. Det hele foregår dog stadig på et niveau, hvor alle kan være med. Og vi skal nok også få tid til at hyggesnakke lidt. Folkehøjskolen kommer med den nye sangbog sidst på året, og den skal vi også prøve kræfter med.

Vi vil synge flg. onsdage kl. 10.00 - 11.00

23. sept., 7.okt., 21.okt., 4.nov., 18. nov. og 2. dec.

Jeg glæder mig meget til at synge med jer igen!

På godt genhør, Henrik Winther Larsen, organist.