Sønder Tranders Sogns Menighedspleje

Menighedsplejen i Sønder Tranders Sogn har til formål at give en håndstækning til de mennesker, som af den ene eller anden grund er vanskeligt stillede. Særligt i juletiden kan det være en udfordring for mange familier at have råd til gaver og lidt godt at spise – de ting der gør julen til en særligt tid på året, især for børn.


Derfor har det i flere år været muligt at ansøge om julehjælp ved Menighedsplejen. Julehjælpen er en lille håndsrækning som kan give familier lidt ekstra at fejre højtiden for. For at dette kan lade sig gøre, siger vi et stort tak til alle pengegaver der gives af private og virksomheder, og videregiver hjælpen til dem her i sognet, der har brug for den.

Praktisk angående pengegaver og fradrag
Pengegaver til Sønder Tranders Sogns Menighedspleje kan ske via MobilePay og bankoverførsel. Ved bankoverførsel sker indbetalingen til Samvirkende Menighedsplejer. Ved indbetaling skal man oplyse, at beløbet skal gå til Sønder Tranders Sogn. Desuden skal man oplyse navn, adresse og cpr-nummer. Derpå bliver der sørget for skattefradraget, samt for at beløbet overføres til Sønder Tranders Menighedspleje. Link til indbetalingskema: https://www.menighedsplejer.dk/engager-dig/stoet-os

Indbetaling til:

Konto: Samvirkende Menighedsplejer, Reg.nr.: 8075, kontonummer: 2018699
Der fratrækkes ved hver indbetaling et administrationsgebyr på 25 kr.  

Mobile Pay: Send det ønskede beløb til 96653 ”Menighedsplejen Sønder Tranders”

Alle beløb - små som store - er meget velkomne.

Sønder Tranders Sogns Menighedspleje er en del af Aalborg Provstiers Menighedspleje og Samvirkende Menighedspleje. Se mere herunder:
http://www.aalborgprovstiersmenighedspleje.dk/

http://www.menighedsplejer.dk/